Stort trøkk og god stemning i sommerkvelden på Simonstad.

Togturen til Simonstad var fulltegnet. Regnet truet konsertplassen ved Vanntårnet. I toget var det tørt og god stemning. Ved ankomst så vi at scene og sitteplasser var dekt til med presenninger. Det regnet litt enda, men det sluttet så fort Marion Mjølhus startet opp med sine selvskrevne sanger.


Så var det GT-Sara og hennes gitar sin tur. GT-Sara på 92 fortalte litt om seg sjølv og masse vitser, sånn litt på kanten.Også sang hun innimellom. Hun fikk opp stemningen hos mange.


Etter pausen overtok Claudia Scott og Henning Kvitnes med sitt orkester. Det var en helt annen stil og de kom med gode introduksjoner til hvert nummer de fremførte. Her ble det trøkk og flott spilling og mye god sang, både kjente og mindre kjente melodier. Henning Kvitnes prøvde å dra forsamlingen med på fellessang og han lyktes etterhvert. De spilte og sang uten pause og folk var med. Et utrolig sted, vanntårnet på Simonstad.


De togreisende fikk en god tur tilbake til Arendal, med både litt informasjon om banen og enkle forfriskninger. Velkommen igjen i oktober.