Trine Rein kom til konserten på Simonstad

Trine Rein kom som erstatter for Alexander Rybak som var blitt syk. Det ble en flott kveld ved Vanntårnet.

Harald Valle varmet opp med sine underlige fortellinger og kommentarer. Blant annet jobber han for at Tjønnefoss hvor han kommer fra, skal bli great again. Det vil nok ta litt tid for det er ikke født barn der oppe på 18 år. Ellers så avsluttet han med en egenskrevet plansje om forholdet menn i ulik alder har til kvinner og elgjakt. Se vedlagte bilde.

Etter en god pause, kom Trine Rein med en musiker på scenen. Selv om hun var kledd i sin manns jakke, satte hun i gang. Og folket var med. Selv sa hun at jakka måtte hun bruke da hun oppdaget at det var utekonsert. Det ble ordnet i siste liten. Hun prøvde å kaste jakka underveis, men da ble det for kaldt.

Hun var innom ulike deler av sitt repertoar. Siden hun var på en stasjon, måtte hun ha med Just missed the train. Hun fulgte snart opp med sin nyeste sang: Live & forgive. Den ble lagt ut på youtube dagen før. Hennes norske alibi ble Danse mot vår, en sang hun sang for Elisabeth Andreassen i Hver gang vi møtes nå i vår. Mange andre av hennes mange kjente melodier var med. Tusen takk for mange høydepunkter.

Toget returnerte tilbake til Arendal med god plass til de reisende.

Velkommen igjen 10.juli til neste konsert ved Vanntårnet!